Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Last week
 3. catt

  particip smr de nu-ti iau banii
 4. xX-bomboNel-xX

  Salut
 5. GuessWho !?

  Numele clanului: Tag: Membrii: Owner clan: Motiv retragere: Durata: Alte precizari?:
 6. GuessWho !?

  Numele clanului: Tag: Membrii clan: Detinator clan: A-ti intrat in grupul de steam al comunitatii (ss): Cand s-a infiintat clanul:? Ce jocuri se joaca in clan?: Categoriile pentru TeamSpeak (maxim 5):
 7. GuessWho !?

  Numele tau: Numele adminului: Motiv: Dovezi: Data & ora: Alte precizari?:
 8. GuessWho !?

  [*] Orice dovada care are 24 de ore duce la respingerea pe loc a cererii Model cerere unban Numele tau: Ip-ul tau: Steam-id-ul tau: Numele adminului care te-a banat: Motiv: Dovada: Data & ora: Mapa:
 9. GuessWho !?

  Inainte de a posta cererea trebuie sa ai in vedere urmatoarele lucruri : - sa ai minim 14 ani - sa participi constant la mixuri - sa fi activ pe teamspeak - titlul cererii sa fie [Cerere Grad] Numele tau Model cerere grad Numele tau real: Primele 5 cifre din CNP: Nume in joc / pe teamspeak: Activitate MIX: Activitate TeamSpeak: Ai citit regulamentul ?: Link GameTracker: * Un mix dureaza in jur de 30-50 minute ! Pentru a primi acces trebuie sa participati in cel putin 5 mix-uri ! ( 5 x 50 min = 250 minute ) !
 10. Earlier
 11. GuessWho !?

  [ 1 ] Nume si prenume: Andrei [ 2 ] Varsta:15 [ 3 ] Locatia:Constanta [ 4 ] Pasiuni: Jocuri ,scripting, web developing & web designer [ 5 ] Hobby-uri: Desenatul in HTML [ 6 ] Steam ( ON / OFF ) ON [ 7 ] Jocuri preferate: Toata franciza Counter-Strike , Toata franciza Grand Theft Auto ,Minecraft [ 8 ] Mod-uri preferate:BaseBuilder , Zombie CSO si rar mai joc si un Furien [ 9 ] Numele tau din jocuri: Sticks , GuessWho !? [ 10 ] De unde ai aflat de darknight:Da la @NemeSyS [ 11 ] Nota comunitatii:Fb [ 12 ] Contact ( Discord / Facebook )Discord Sticks#3838 [ 13 ] Alte precizari: Salut [ 14 ] Ce putem schimba?: Tema care dupa parearea mea e cam copiata de pa alta comunitate 😕
 12. GuessWho !?

  1.Regulament Jucatori! -Codatii se anunta pe chat-ul principal! -Cererile unban se fac pe forum! -Cererile admin se fac pe forum conform modelului! -Nu folositi un limbaj vulgar, nici pe server, nici pe teamspeak! -Nu cereti grade pe teamspeak! 2.Regulament Admini! -Este interzisa folosirea comenzilor (slap,slay,kick) asupra jucatorilor in timpul mixului! -Nu dati ban fara motiv! suspend/remove! -Toti adminii sunt obligati sa frecventeze zilnic forumul! -Toti adminii sunt obligati sa aibe un banlist pe forum! 3.Regulament General! -Este interzis sa iti omori coechipierii in timpul mixului! ban 120 de minute! -Este interzis sa dai drop in timpul mixului! ban 120 de minute! -Prezenta pe teamspeak in timpul mixului este obligatorie! -Reclamele pe server/ts3 sunt interzise! -Un CFG are voie sa aibe maxim 250 de linii! -Scripturile sunt interzise! -Limbajul vulgar ,fie el pe teamspeak sau pe server va fi sanctionat cu ban 240 minute !
 13. ZapperS

  particip
 14. Kinder.

  Nume in joc: Nume (real): Prenume (real): Varsta: Contact: Grad admin: Gradul dorit: Ore pe server: Ati citit regulamentul? :
 15. Kinder.

  Numele cu care joci: Adresa Y!M: Steam ID: Vârsta: Ore pe server (minim 2 ore): Experienta AMX Mod X: Accepti o verificare a cunostintei tale in AMX MOD?: Gradul dorit: Motivul pentru care doresti admin?: Admin zi/noapte: De unde ai auzit de noi ?:
 16. Kinder.

  Cererile de helper care nu indeplinesc cerintele si/sau modelul de cerere de mai jos vor fi respinse din start. I. Cerinte 1. Titlul topicului trebuie sa fie sub forma urmatoare : Cerere helper *NICK* ( EXEMPLU : Cerere helper InloveCS) 2. Sa jucati pe server de minim o saptamana. 3. Sa aveti minim 10 ore jucate. 4. Varsta minima de 15 ani. 5. Sa nu aveti "antecedente" in legatura cu limbajul vulgar, ca sa nu mai zicem de feed sau cheating. 6. Sa aveti BUN SIMT. II. Cererea de admin va trebui sa fie facuta dupa modelul urmator. 1. Nick : 2. SteamID : 3. Varsta : 4. Ore jucate (linkul cu GameTracker) : 5. De cat timp joci pe server : 6. De ce vrei sa fii Helper : Daca primiti respins , urmatoarea cerere o faceti dupa o luna !
 17. Kinder.

  REGULAMENT JUCATORI 1) Este strict interzisa folosirea hack-urilor / cfg-urilor. 2) Pastrati un limbaj decent pe server, in caz contrar. 4) Este interzis sa dai retry cand esti zombie. 5) Cand esti zombie este obligatoriu sa ataci! 6) Este interzis sa faci block la alt jucatori / Este interzis cand esti zombie sa faci block la alti zombie. 7) Nu este voie pe mapa ( Unde nu pot ajunge zombie ). 😎 Nu distrugeti rampiile, cutiile inainte de infectie. 10) Nu este voie FREE la nemesis. Nici la mod-urile Armageddon / Plague / Night. 11) La mod-urile Survivor / Sniper, zombii trebuie sa atace. 12)La Survivor nu este voie sa folosesti LM, doar cand un zombie foloseste madness ( doar atunci ), dupa ce ai omor zombie-ul trebuie sa scoti / distrugi LM-ul. La Sniper nu este voie sa folosesti LM, deloc. La Nemesis / Assassin este voie sa folosesti LM-ul, doar la ultimul human. La mod-urile Survivor / Sniper / Nemesis / Assassin este interzis cumpararea GodMode-ului. 13) Este interzisa reclama altor servere se pedepseste cu Ban. 14) La mod-urile Swarm / Multiple Infections / Infectie Normala este voie sa folosesti LM. La Plague este interzis sa folosesti LM, doar ultimul human in viata are dreptul sa foloseasca LM. 15) Doar 1 mod poti cumpara pe mapa. Daca te-a dat server-ul Survivor, nu ai voie sa mai cumperi Survivor ai la dispozitie ( Sniper / Nemesis / Assassin ) si invers la toate. 16) La cererea de admin o sa scrii : darknight 17) Este voie sa folosesti maxim 3 HE-uri de infectie. 18) Este interzis sa arunci cu HE / Killing la ultimul - Human / Zombie. 19) La 6 zombie in viata poti folosi HE ( Killing ). 20) Cand cumperi Mod, trebuie sa anunti [ "Next Mod" , "Next 2 Mod" ]. 20) Daca un admin greseste / abuzeaza ( de putere ) reclamatie pe Forum, fara certuri pe server. 22)Aveti voie God Mode la urmatoarele mod-uri : Armageddon / Sniper Vs Assasin. REGULAMENT ADMINI 1. Comanda amx_votemap se utilizeaza doar in ultimele 5 minute, NU mai repede. a) Votul nu se da inainte de a va consulta cu adminii prezenti pe server. b) Inainte de a da vote verificati ultimele harti tastand /harti. c) Harta se schimba in ultimele 3-4 minute de catre adminul care a dat votul ( Lasand o tura bonus ) - [ Nu aveti voie sa va bagati peste cel care a dat votul ]. 2. Fiecare admin, in afara de Owneri, trebuie sa aibe "BanList". 3. Comenzile intre Admini sunt strict Interzise ! 4. Nu faceti abuz cu comenzile amx_say / amx_tsay / amx_csay / amx_slayteam. 5. Respectati-va intre voi, evitati pe cat posibil certurile pe Say sau pe U@. 6. Nu abuzati de admin, nu abuzati de comenzi. 7. Adminii nu au voie sa se baneze intre ei! 8. Un admin poate folosi un Mod din Consola -> Odata la 24h, acestea fiind ( Fiecare cu acces-ul lui )
 18. SnooKeR*

  Update 01/12/2019
 19. nformații Cererea se depunde la maxim 24 de ore de la întâmplarea incidentului. Un ban primit pe următoarele motive "reclamă,înjurii comunitate,interdicție" nu va fi scos. Titlul trebuie să fie "[Cerere unban] Numele dumneavoastră". Fiecare membru care primește ban (120minute) & (2ore), banul nu va fi scos. Dacă cel care banează nu vine cu o explicatie sau o dovadă in 24H ban-ul va fi scos ! Ne rezervăm dreptul de a ne alege jucătorii. Model Numele dumneavoastră: Identitatea dumneavoastră: Numele adminului: IP: De ce ai primit ban?:
 20. Pentru ca [Reclamatia] sa fie luata in considerare va trebui sa urmati urmatorii pasi: # Faceti un topic nou cu titlul: "[TS] - Reclamație - Numele reclamatului", daca va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa !# Nu postati in topicul altui user,pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare !# Cei care vor vota pentru Reclamatie vor fi cei care sunt admini ai serverului Ts.Top-GaminG.Ro !# Postati in maxim 24 de ore de cand ati primit banul !*Nick-ul tau: *Nick-ul reclamantului: *Dovada: *Descriere: ATENTIE !-> Daca nu aveti o dovada cererea nu va fi luata in considerare !-> Trebuie ca dovada sa fie o poza sau o inregistrare, nu accept copy-paste !
 21. Model] Solicitare canal Cererea trebuie să respecte modelul, dacă nu, nu va fi luată în considerare. Solicitați titlul modelului: [TS] - Cerere Canal - "numele dvs." MODELUL CERERII Numele canalului : Sub-canal dorit(optional) : Proprietarul canalului : ID unic : Informații Canale Permanente: La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator pe acest Canal" va fi oferit de Administrație, dar dacă doriți să adăugați încă +1 în plus, dar pe proprie răspundere. Pentru canale permanente, vă rugăm să creați o nouă cerere după modelul acesta. De altfel, aveți în vedere că orice canal din secțiunea Canale Private se va șterge din următoarele motive: Lipsa activității, încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. La crearea unui canal permanent, nu se va accepta mai mult de 2 Subcanale. Fondatorul poate să facă ceea ce face pe canalul lui, asta include kick-ul și adăugarea acceselor aferente [Admin / Cenzura / Operator etc.] pe canal. Este interzis cu desăvârșire postarea legăturilor în descrierea canalului prin care permite: Salvează IP-urile oamenilor care dau clic pe canal. În cazul în care se găsește un astfel de link în descrierea canalului, acesta va fi: Șters și Adminii canalului ce sunt prezenți vor fi sancționați.
 22. REGULAMENT & INFORMAȚII Important: În cazul în care sunteți deranjați pe unul dintre canalele publice, vă rugăm contactați un membru administrativ pentru soluționarea problemei. Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente, grade de pe TeamSpeak sau orice altceva ce are legatură cu TeamSpeak 3. În cazul în care sunteți deranjați de o singura persoana pe privat, rog să folosiți funcția "Add To Block", nu se vor aplica sancțiuni pentru insulte sau injurii în privat. Nu tratați un membru Administrativ cu dispreț, în caz contrar se vor aplica sancțiuni.Însă în cazul în care sunteți provocați rog sa aveți la îndemâna o dovadă [înregistrare vocala/screenshot sau martor] pentru o potențiala reclamație. Regulament General: Nu puneți muzica ori înregistrări vocale pe un canal public. Pentru discuții aprinse/intime și/sau muzica folosiți un canal privat. Nu utilizați nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare cu tenta pornografica sau descripții ofensatorii. Reclama către alte servere de TeamSpeak3 ori comunități de gaming din România este total interzisă. Limbajul vulgar/jignitor sau de orice fel este interzis pe canalele publice. Este interzisa conectarea de pe mai mult de 3 identități pe același ip, în cazul în care ești conectat de la o sala de internet, vom știi. Este interzisa funcția de 'Record' pe orice tip de canal, conversațiile pe TeamSpeak3 sunt menite sa fie private. Este interzisă utilizarea a mai mult de 1 badge per client. Informatii Canale Permanente: La crearea unui Canal Permanent, un singur "Admin Canal" va fi oferit de către Administrație, dar dacă doriți se mai poate adaugă încă +2 extra, însă pe proprie răspundere. Numele unui canal Permanent nu trebuie sa înceapă cu un simbol sau cifra. Exemplu: $andu , A-NUME, 1.NUME, [nume]. Numele canalului NU trebuie sa conțină mai puțin de 3 caractere. Exemplu: z / wow / yo / QQQ / etc. Pentru canale permanente, vă rugăm creați o noua cerere după modelul acesta. De altfel, aveți în vedere ca orice canal din secțiunea Canale Private se va șterge din următoarele motive: Lipsa activitate, încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. La crearea unui canal permanent, nu se vor accepta mai mult de 2 subcanale. Reclamatii: Pentru fiecare reclamație se va face un nou topic, in conținut sa fie precizat numele reclamatului. Orice reclamație nou deschisa trebuie sa aibă o dovada (înregistrare sunet sau screenshot) pentru constatare, in caz contrar reclamatia va fi declarata "Invalida". In fiecare reclamație nou deschisa, postează doar reclamantul , adminul reclamat si staff-ul reclamă. In caz contrar veți fi sancționați. Regulament Administrație: Stati pe server doar cu nick-ul pe care ati primit gradul respectiv! Interveniti doar atunci cand sunteti solicitati! Nu intrati pe alte canale daca nu aveti aprobarea de la adminul canalului respectiv! Nu aveti voie sa va dati Channel Group pe diverse canale! Nu faceti canale la servere publice, decat daca exista o cerere pe forum! Raspundeti cererilor prin pm utilizatorilor care au solicitat canalelor permanente! Reclama către o altă comunitate/ori alt server ce nu aparține comunitatii. - Banul maxim alocat grupei Administrative. Injurii/Jigniri pe un canal public ori privat - Maximum 72 ore. [Depinde de gravitate.] Înjurii Administrative [La alegerea membrului administrativ] Evitarea banului, interdicției ori cenzurei - Maximum 48 ore. Sancționări Administrative În cazul în care, un membru ADMINISTRATIV al comunității încalcă regulamentul, se va decide o penalizare/sancționare variabila în funcție de votul din camera administrativa. Se adaugă și faptul ca, depinde de gravitatea motivului de sancționare, se va revoca gradul temporar pana când se ia o hotărâre în camera administrativa definitiva.
 23. Numele tău » Gradul dorit » Cu ce ai ajutat serverul? UniqueID » ( !!! ) Atenţie ( !!! )- Toată lumea va începe de la Helper. Fără excepţii că domne am pe forum Administrator sau Fondator . Nu contează ce grad ai , GRADUL DE PE FORUM NU COINCIDE CU CEL DE PE TEAMSPEAK3 ! Activitatea şi ajutorul oferit pe ts3 vă oferă şansa să luaţi UP , nu că aveţi un grad pe forum şi că vreţi si pe ts3
 24. Invision

  Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.darknight.ro Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea. 1. Username/profil/avatar/semnatura 1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. 1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18 1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers. 1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. 1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului. 2. Deschiderea unui nou topic (thread) 2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. 2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect. 2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. 2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc. Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute. 3. Limbajul 3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum 3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz. 3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta. 3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum 3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare. 4. Reguli de postare 4.1 Off-topic/post-hunt/spam 4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. 4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto" Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv. 4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati. 4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns. 4.2 Dublu-post 4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. 4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare. 4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa 4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect. 4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut. 5. Reclamă/Spam 6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului. Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume! 6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ. Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu. 6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser. Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click 6. Report 7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei. 7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema. 7. Regulamente pe sectiune 8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati. In atentia cititorului! • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila. • Inregistrarea unui cont pe forumul www.darknight.ro/forum reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat. • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului. • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative. • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant. • Cand aplicați pentru cerere grad la întrebarea Ai citit Regulamentul? Veți răspunde cu " Nu, tu l-ai citit?" • Avem dreptul de a modifica regulamentul, așa că verificati in fiecare săptămână acest regulament. Mulțumesc!
 25. Invision

  Telefonul
 26. Invision

  Ar trebui sa te pui pe lucru @NemeSyS
 27. NemeSyS

  Ar trebui să fii mai activ! @fuxanu 😅😅😅
 28. Invision

  Nu aveti voie sa injurati sau sa faceti anumite jocuri ce contine limbaj obscent ( 3 warn-uri ) Aveti voie doar 5 post-uri pe zi ( 1 warn ) Daca transformati Topicul in chat o sa fiti sanctionati ( 3 warn-uri ) Inainte de a creea un Topic aveti obligatia de a cauta prin intermediul Search-ului daca nu a fost facut deja un Topic cu acel joc ( 2 warn-uri )
 1. Load more activity

Announcements

About Us

Afiliem servere de orice tip de host / mod / sloturi. Oferim (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea veti primi slot permanent in masterserverul comunității DarkNight România.

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...