Jaxulex

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaxulex's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jaxulex

  » REGULAMENT - Nu aveți voie să jigniți/ofensați un membru al comunității printr-un cadou; - La cadouri postează creatorul și cel care trebuie să primească cadoul (sau designer-ul în cazul în care cadoul a fost primit); - După 72 de ore de la deschidere, acesta o să fie inchis pe motiv inactivitate; - Este interzis PH-ul, cine face o să fie sancționat; - Este interzis sa postati cadouri cu caracter pornografic/gore. - Aveti dreptul de a posta maxim 5 cadouri/zi. » TITLU Cadou - Nume destinatar (Ex: Cadou - Jaxulet) » Model cerere Utilizatorul caruiua ii oferi cadoul: Motivul pentru care ii oferi cadoul: Cadoul: Alte precizari:
 2. Jaxulex

  » În acest topic puteți cere orice fel de resurse - fonts -borders - brushes - patterns - stocks - gradients - shaps - skins - effects » Informatii - Orice utilizator are dreptul de a răspunde la cereri. - Orice cerere o postați intr-un topic diferit. - Daca a răspuns cineva la o cerere nu mai raspundeți și voi. - Cei ce au blacklist la GFX Design nu au dreptul de a solicita resurse! » Model cerere Detalii: Imagine: » Exemplu Detalii: Vreau si eu stock-ul de aici Imagine: *un link cu imaginea
 3. Jaxulex

  » REGULAMENT - Titlul topicului trebuie să conțină numele tutorialului; - Tutorialele pe care le postați trebuie să nu conțină reclamă altei comunități. - Nu postați mesaje de genul "super tutorial /vai ce tare e"; trebuie să argumentați explicația sau să postati un outcome; - Dupa 24 de ore designer-ul isi asuma dreptul de a inchide topicul. De asemenea, sunt interzise postarile aiurea. Topicul ramane deschis doar pentru intrebari asupra tutorialului. - Odata cu postarea tutorialului trebuie sa adaugati o mentiune legata de spam. Mentiunea va aminti faptul ca topicul este deschis doar pentru neclaritati/probleme. - După ce creați un tutorial aveți obligația de a vă ocupa de el, de a răspunde întrebarilor. » Model Nickname-ul tău: Numele creatorului: Link tutorial:
 4. Jaxulex

  Nick:Varsta:Discord:Grad:Descriere:La ce crezi ca ne poti ajuta?:Dece crezi ca meriti acest grad?:De cat timp te ocupi?:Cea mai buna lucrare a ta, (poza + psd):Alte detalii: