Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Pssst, you are awesome!

Kinder.

Manager Server
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kinder.

 • Rank
  Manager ZM.DARKNIGHT.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kinder.

  Nume in joc: Nume (real): Prenume (real): Varsta: Contact: Grad admin: Gradul dorit: Ore pe server: Ati citit regulamentul? :
 2. Kinder.

  Numele cu care joci: Adresa Y!M: Steam ID: Vârsta: Ore pe server (minim 2 ore): Experienta AMX Mod X: Accepti o verificare a cunostintei tale in AMX MOD?: Gradul dorit: Motivul pentru care doresti admin?: Admin zi/noapte: De unde ai auzit de noi ?:
 3. Kinder.

  Cererile de helper care nu indeplinesc cerintele si/sau modelul de cerere de mai jos vor fi respinse din start. I. Cerinte 1. Titlul topicului trebuie sa fie sub forma urmatoare : Cerere helper *NICK* ( EXEMPLU : Cerere helper InloveCS) 2. Sa jucati pe server de minim o saptamana. 3. Sa aveti minim 10 ore jucate. 4. Varsta minima de 15 ani. 5. Sa nu aveti "antecedente" in legatura cu limbajul vulgar, ca sa nu mai zicem de feed sau cheating. 6. Sa aveti BUN SIMT. II. Cererea de admin va trebui sa fie facuta dupa modelul urmator. 1. Nick : 2. SteamID : 3. Varsta : 4. Ore jucate (linkul cu GameTracker) : 5. De cat timp joci pe server : 6. De ce vrei sa fii Helper : Daca primiti respins , urmatoarea cerere o faceti dupa o luna !
 4. Kinder.

  REGULAMENT JUCATORI 1) Este strict interzisa folosirea hack-urilor / cfg-urilor. 2) Pastrati un limbaj decent pe server, in caz contrar. 4) Este interzis sa dai retry cand esti zombie. 5) Cand esti zombie este obligatoriu sa ataci! 6) Este interzis sa faci block la alt jucatori / Este interzis cand esti zombie sa faci block la alti zombie. 7) Nu este voie pe mapa ( Unde nu pot ajunge zombie ). 😎 Nu distrugeti rampiile, cutiile inainte de infectie. 10) Nu este voie FREE la nemesis. Nici la mod-urile Armageddon / Plague / Night. 11) La mod-urile Survivor / Sniper, zombii trebuie sa atace. 12)La Survivor nu este voie sa folosesti LM, doar cand un zombie foloseste madness ( doar atunci ), dupa ce ai omor zombie-ul trebuie sa scoti / distrugi LM-ul. La Sniper nu este voie sa folosesti LM, deloc. La Nemesis / Assassin este voie sa folosesti LM-ul, doar la ultimul human. La mod-urile Survivor / Sniper / Nemesis / Assassin este interzis cumpararea GodMode-ului. 13) Este interzisa reclama altor servere se pedepseste cu Ban. 14) La mod-urile Swarm / Multiple Infections / Infectie Normala este voie sa folosesti LM. La Plague este interzis sa folosesti LM, doar ultimul human in viata are dreptul sa foloseasca LM. 15) Doar 1 mod poti cumpara pe mapa. Daca te-a dat server-ul Survivor, nu ai voie sa mai cumperi Survivor ai la dispozitie ( Sniper / Nemesis / Assassin ) si invers la toate. 16) La cererea de admin o sa scrii : darknight 17) Este voie sa folosesti maxim 3 HE-uri de infectie. 18) Este interzis sa arunci cu HE / Killing la ultimul - Human / Zombie. 19) La 6 zombie in viata poti folosi HE ( Killing ). 20) Cand cumperi Mod, trebuie sa anunti [ "Next Mod" , "Next 2 Mod" ]. 20) Daca un admin greseste / abuzeaza ( de putere ) reclamatie pe Forum, fara certuri pe server. 22)Aveti voie God Mode la urmatoarele mod-uri : Armageddon / Sniper Vs Assasin. REGULAMENT ADMINI 1. Comanda amx_votemap se utilizeaza doar in ultimele 5 minute, NU mai repede. a) Votul nu se da inainte de a va consulta cu adminii prezenti pe server. b) Inainte de a da vote verificati ultimele harti tastand /harti. c) Harta se schimba in ultimele 3-4 minute de catre adminul care a dat votul ( Lasand o tura bonus ) - [ Nu aveti voie sa va bagati peste cel care a dat votul ]. 2. Fiecare admin, in afara de Owneri, trebuie sa aibe "BanList". 3. Comenzile intre Admini sunt strict Interzise ! 4. Nu faceti abuz cu comenzile amx_say / amx_tsay / amx_csay / amx_slayteam. 5. Respectati-va intre voi, evitati pe cat posibil certurile pe Say sau pe U@. 6. Nu abuzati de admin, nu abuzati de comenzi. 7. Adminii nu au voie sa se baneze intre ei! 8. Un admin poate folosi un Mod din Consola -> Odata la 24h, acestea fiind ( Fiecare cu acces-ul lui )

About Us

Afiliem servere de orice tip de host / mod / sloturi. Oferim (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea veti primi slot permanent in masterserverul comunității DarkNight România.

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...